Dagens låt




Ingen ork.

Har verkligen inte haft ork  till mycket under några dagar.. Satans mediciner.. Har i alla fall kommit igång med träningen igen, Heja hejja mig! Ska väl sätta på en film och gosa ner mig i sängen och sen sova. 


Naaaaaaaaaaaaaaww


Dagens låt






Kul och va kund ibland!

Något jag verkligen älskar när man är på stan, sitter på tåg, ska på bussen osv är när expediterna, busschaufförerna och alla är glada och trevliga. :D Det förgyller verkligen en dags shopping! Så mycket  roligare att gå ut och mötas utav all vänlighet! :D



Dagens låt



Ben & Jerry's


Av dom Ben & Jerry's glass sorterna jag provat är det dessa.



Jag tycker verkligen inte om Half baked, Strawberry cheescake och Cherry garcia. Hemska! Dom andra 3 där uppe på bilden är goda! :D Men min absoluta favorit är Chocolate fudge brownie! Love ♥ Skulle även kunna tänka mig att testa New york super fudge chunk, resten som är kvar tänker ja inte testa! Massa snusk i dom ju! :o Himla knasigt! 

Haha lol!

"Hej igen Har pratat med Chefen vi har ingen möjlighet att låta dig plugga, du får vara sjukskriven tills du blir frisk."

Jaha där ser man jag får tydligen inte gå i skolan! :D Skönt att slippa både praktiken och skola. 
Får väl sitta hemma och sticka åt mina barnbarn, och baka kakor och bullar. Bjuda hem grannen på en kopp kaffe och sånt! Eller varför inte gå ut och dansa. Eller resa till Afrika och klappa en söt giraff, och bli uppäten utav ett lejon! :) 




Dagens låt











Massa bra.

Hemma från Enköping nu! Slapp att få min tarm undersökt! :DDDDD WOHO! Han titta bara vid svanskotan. Så fick ta Resulaxet i onödan, but still. :D Sen efter vi träffat överläkarn skulle vi träffa narkosläkarn.. Den dumma fan, blev redigt irriterad på han! Usch för han! Bröt på ryska gjorde han också så fatta knappt vad han snacka om. Nej, han gillar vi inte.. 

Nu blir det in liten powernap. Skönt!



Rektoskopi

Är ledig från praktiken idag, och ändå måste jag gå upp tidigare än vad jag skulle behöva. Så upp tidigt för att åka till Enköping och få ändtarmen undersökt.. Ser verkligen fram emot att få en främande mans fingrar upp i rumpan! Eller inte.. Får väl se hur mycke ja går med på. Och att få laxermedel var inte heller så trevlans. Anyway, är för omväxlingens skull trött nu, så ska stänga av datorn och sova nu!



Inlägg som skulle varit uppe för länge sedan.

Skulle egentligen få upp ett inlägg redan då jag kom hem runt 16.30 idag. Men då ville inte internet funka. Vilket var redigt irriterande! Sen när jag väl fick i gång det kom det andra saker emellan. TOPPEN! 

Rätt sleten efter en helg i Västerås hos hjärtat. Har haft en massa mysig helg, med god mat och sånt man behöver. :D Och alltid har jag med mig något hem som jag handlat på stan. 



Och att det var rea på rean gjorde ju inte ett dugg ont heller! :D Blev lite annat kraffs handlat också, men det ville inte va med på bild! :o

Tog det senaretåget där ifrån än jag brukar. Hade ingen lust denna gång att åka tidigare. :) I väntan på stationen köpte Pelle en varsin mumsig Chai latte, massa gott. 


En-ful-dag-som-man-inte-bryr-sig-ett-dugg-om-hur-man-ser-ut.

Västerås

˜I Väääääästeråååååååååååås cityyyy, där fiiins allt du kan tääänkaaa dig. Det är lätt att förääääälska sig.  I Västerås City.˜    Åker nämligen till min plutt senare idag och stannar heeeeeeeeeeela helgen.  :))







Svart sotning

Gav mig på att försöka göra en svart sotning. Det är min första gång jag gjort det så resultatet blev inte så lyckat. Ser inte svart ut nånstans haha.. Men man tränar la för att bli bättre? Tänkte väl det! :) 



Online



Älskar att internet shoppa. Kan sitta i timmar och kolla runt på olika saker man söker osv. Som idag har jag (som vanligt) fastnat vid Tradera hela halva dagen. Har handlat rätt mycket där i från tidigare också. Har klickat upp massa olika sidor med det ja kollat på. Jämfört, klickat ner, klickat upp igen osv. Men till sist så har jag kommit fram till 3 saker jag ev kommer buda på! :) Så får se vad det blir, håller tummarna. :D


Funderar upp och ner

Har setat halva dan och funderat på om jag ska strunta i praktiken ett tag och börja skolan på halvtid igen. Halvtid och halvtid.. max 4 timmar i veckan bara. I typ bara matte.. Skulle verkligen behöva jobba upp mina matte kunskaper igen.. 

Har varit en uppochner vänd dag idag!



Delar av rummet.

Detta håller ja på och underhåller mig med just nu. Packa upp, torka och slänga grejer!



Min medicin har inte tagit som den ska, så klararde  inte av att gå till praktiken idag heller! Så förutom det så har ja sovit ätit torkat filmer tittat på film. Är nog typ de :o Back to business!

Gratis biobiljetter

Vill du mysa i biomörkret i vinter? MrDeal delar ut ett begränsat antal biobiljetter och det är först till kvarn som gäller!

Why not lixx? Ni som gillar att gå på bio, gå in och få biobiljetter på en gång!

Chassi, Shan, praktik och vatten.

Ligger här i sängen och tittar på "Shan the man". Efter en lång dusch/bad. Frös så himla mycket, så stod säkert en halvtimma och bara slösa på jätte varmt vatten. Massa skööönt. :D Inte ett dugg trött än,men borde ju sova :o Får se om det blir nån praktik i morgon! Blir nästan bara trött utav att tänka på skiten. 

Ska beställa ett nytt datorchassi här framöver. Är så trött på mitt gamla fula >.< Så ja och Pelle satt inatt och kollla runt lite, kom fram till nån av dessa 3.



Lutar mest åt den första, men som sagt kan bli ett helt annat än dom här också.

Änderna goes wild!

Jag och Pelle va och mata massa knasiga änder! Dom blev glada. Var ju trevligt att dom var gäst trevliga också. :)

















Fullt ös.

Ända sen Pelle kom i fredags har vi haft fullt upp hela helgen. Faaast kommer inte ihåg vad vi gjorde riktigt när han kom i fredags... Bra där.. Men i lördags ställde han och mamma sig och baka bröd igen. Han tycker det är gott! Och jag gick igenom pappas flyttlådor. Vad gjorde vi igår då? Jo i lördags natt fick jag en impulsiv tanke om att möblera om i mitt rum, så det ägna vi oss åt hela dagen i går. Plockade ut allt och gjorde i ording. Nästan allt står på sin nya rätta plats. Blev ganska rätt rymligt här inne nu. :) Sist jag möblera om här inne var för ungefär 1 år sedan då jag hade vänt på dygnet och var hemma hela tiden nästan. Samma som nu fick jag då en inpulsiv tanke och möblera och städade mitt rum mitt i natten. Hade ju endå inget att göra, var ju ganska rastlös så att. Anyway, senare i går kväll var vi på bio och såg Hamilton. Må säga att den var riktigt bra! Lätt se värd! Hatar egentligen att gå på bio.. Men Pelle ville så gärna ha med mig. Vad gör man inte för sin älskade? :'D Ångrar dock inte att jag följde med.



Konsten att skära frusen korv


Fredags mys

Nu blir det fredags myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys.



Nu ska jag och Pelle titta på Lejonkungen 2 och äta gott och mysa! :D

Friday the 13th



Här sitter man pigg som satan! Har ätit årets första vaniljsemla! Kärlek! Har inte fått många timmars sömn inatt, så är inte så trött som jag borde va! :)) Spelar musik för alla grannar, då slipper ju dom spela själva i alla fall! :D Är rätt hyper så fingrana bara flyter på så ska nog sluta skriva och snora ner några papper istället! 



kände för en lite cool gamm bild så där idag!

Tävling hos



Har följt hennes blogg sen 1 år tillbaka då jag hitta henne på dayviews. Hon bloggar mycket om smink, hår, kläder, hennes vardag och massa annat som kan va roligt! :D Hon tycker om godis, Marabou Non-stop, Pucko, Hello kitty och hennes kille Adam. Dom har även samma datumsdag som mig och Pelle! :) Den 4 varje månad vill säga! :)) Kika in på hennes blogg och titta vidare på det hon har att erbjuda! För att komma till hennes blogg klickar du HÄR.



Vill du också va med och tävla om chansen att va med i en reklamvideo? Klicka då HÄÄR för att komma till inlägget.


Nattuggla

Redigt irriterandedet är när bloggen strular >.< Går typ inte at se inläggen just nu.. Bara om man uppdaterar sidan så kommer det fram lite snabbt, sen försvinner det ;s Himla konstigt. Är sjuk och sjukt pigg! Har inga planer på att gå och lägga mig än. Ska nog gå och rota lite i kylen i hopp om att hitta nå gott! :D 

Ringde och skulle sjukanmäla mig till praktiken i går. Tar ett tag innan nån svarar.. Så svarar nån, och ja säger att jag inte kommer för ja e sjuk. Då säger hon " men då har du kommit fel, det här konsum O.o" Man typ - Haha jo det är rätt, är ju praktikant där! - Tyckte det var lite kul, appro på ingenting! :DD



Pain in the ass



Och det känns ju sådär! Näsan är helt tjockt med snor. Och jag som hatar näs spray. Så sjukt äckligt. I morgon komme i alla fall hjärtat hit över helgen, får se om han kan bota mig tro :D 



Post

Denna film har dumpat ner i brev inkastet.




Har faktiskt hunnit titta på den en gång, men måste titta på den igen  för att få nån fattning omden.. O.o Den var för övrigt rätt knasig! Kan inte säga så mycket mer om den.

Tråkigt att duscha

Åh, vad jag är seg när det gäller att komma in i duschen!! Det är så himla tråkigt att  duscha! Och jätte skönt när man väl står där inne ((a. Men har i alla fall duschat efter att sovit hela dagen idag. Första dagen jag kunnat vila ut helt på 2½ vecka. :) Efter Pelle åkte tåg jag mig en smörgås tårta bit, sen gick jag och la mig. Sen väckte mamma mig runt halv 4. Så på den vägen är det.


Skulle egentligen till Konsum i morgon, men istället så ska jag till Uppsala tingsrätt. Så borde sova nu så ja kommer upp. Men blir nog vaken ett tag till! :)) 



Ny bild!

Blev nyss klar med denna bild! :D





Mamma och Pelle har ställt sig och baka bröd. Mums! Nu ska jag och Pelle gå till ICA. :))

Nödvändigt vetande?







Bilder och design

Tycker det är jätte kul att hålla på och fippla med designer och sånt! :D Har ändrat lite i min, så för att kunna se ( om ni nu inte redan ör det) Så tryck lite på F5 så uppdateras sidan :))


Ska snart börja på och rita denna! :))



Gjorde även klart denna igår!



Kaninskit

När jag kommit hem, så gick jag in på mitt rum för att plocka upp kaninen lite och gosa, så sätter mig ner på sängkanten med han i knät. Känner att det luktar konstigt och så. Men tänker inte så mycket mer om det. Klagar lite på mamma och frågar vad hon gjort med han. Pelle säger "Han kanske har skitit ner dig ;) !" Sen efter 5 min typ så ska jag sätta ner han i buren igen, och tro fan då att han har bajsat på mig! Och inte var det hårda kluttar utan kletbajs -.-'. Jag ropar på mamma och säger att hon ska ta bort han, Pelle bara står och as garvar istället för att ge mig kläder.. Så säger mamma att han nyss hade ätit en liten bit med banan innan vi kom hem. But still, han brukar alltid förvarna innan han vill ner på lådan. Konstigt att han inte gjorde det denna gången.. Råka nog trycka på hans mage..
Såg typ ut så här..



Har har inte gjort så förut, men man kan ju inte låta bli att tycka om han endå :')

Home again!

Åh, då var man hemma igen! :) Må ju säga att vi har haft en väldigt tur idag! Vi hade betalt biljett på bussen från Kramfors - Sundsvall. Så vi åkte buss från Kramfors till Härnösand, och där skulle vi byta buss till S-vall. Men bussen som vi skulle åka med kom aldrig. Och vi var flera som skulle åka med tåget som gick 12.00. Men så var det en jätte snäll själ som tog sig friheten att skjuttsa 3 st som ville. Det uppskattar vi verkligen främmande lilla tant! :') Så 4 han i med det tåget.. Sen vet vi inte hur länge dom andra fick stå och vänta tills dom fick komma fram. Sen har vi setat på tåg i några timmar. Titta på film, tittade på Smurfarn x) Sen efter edn var slut va i nästan frame i Uppsala. Och jädrar vilken tur vi hade som hann med tåget till Heby! Det var försenat som tur var! Hade vi inte hunnit med det så skulle vi fått vänta där i 2 timmaar på nästa. Tur man hade tur! Haha..



Tidsinställt

Sitter antagligen på tåget nu, om allt går som det ska! 

Idag är det den 04/01-12 Vilket innebär att jag och Pelle firar 10 månader tillsammans! :'DDDDD



Jag älskar dig Pelle! Vad som.. Även fast jag kan bli redigt sur på dig ibland. Mot gångarna finns där för att tränas, att lära sig hur den andre funkar. Låt det ta sin tid, den tiden som behövs för att vi ska kunna leva ett långt och lyckligt liv med varandra. :') Min finaste ängel! ♥

Dollar, sockor och småbarn.

Sista kvällen här i Kramfors, för denna gång! Vi åker här i från runt 10 till Sundsvall, sen tar vi tåget där hem till lilla Heby. Kommer antagligen inte hit igen fören till sommaren. :) Ska bli skönt att komma hem igen också. saknar min dator..

Dagen har gått väldigt fort, känns det som.. Pelle och jag tog och åkte till hans morom och hälsa på henne en stund, trodde vi... En liten stund blev 2 timmar! Hon bara pratar och pratar på hela tiden. :) Fick ett till par med sockor utav henne x) Kan väl vara mysigt ibland haha.. Skulle egentligen åka till Dollar store direkt efter vi vaarit hos henne, men så blev det inte. Vi fick åka och hämta hans mamma på jobbet istället. Sen åkte vi till dollar. Fick detta med mig hem.



  • En tavel ram till Pelle som han ska ha i nya lägenheten.

  • En hårmask.

  • 5 par trosor.

2012

Ligger här och tittar på Roadtrip Beer pong. Är trött och har ont i huvudet. Gårdagen var väldigt mysig, med trevligt sällskap. Vi åkte där i från runt 12 efter vi vaknat runt 11. Sen åkte vi till Sylos och tog oss en varsin kebabrulle. Det behövdes verkligen. Sen åkte vi hem och jag gick och la mig några timmar. Väldigt skönt! :) Och i morgon fyller hjärtat 21 år! :D <3 Nu blir det kex och ost! :)



RSS 2.0