Mycket att göra

Sitter just nu med en kopp hemma gjord chailatte och lussebulle och myser. Det är full rulle är hela tiden. Fast det mesta vi har gjort är nog att träffa folk hela dagarna. Och i morgon kväll åker vi och firar nyår med lite folk. :) Kommer hem på söndag nån gång! :) Blir kanon det!

Mellan bena

Nyss hemkommen från en hel dags shoppande i Birsta. Gick upp kl 7, sen kl 8 skjutssa vi Kalle och Rebecca till stationen i Sundsvall, vinka av dom sen åkte vi och hitta en bra plats att vänta på tills dom öppnade allting. Sprungit ut och in i butikerna, ätit på Ikea och fika på Café Charm. Bilder på mina kap senare. (:

Bio

Gick på bio igår med Pelle, Emmy och Andreas på Alvin och gänget 3! Såklart var det nästan bara småbarn där. Men vafan gick och titta på i alla fall :)

Och idag så har vi alla varit och bowlat! I slutet ficka jag ge upp, fick så ont i handleden.. Nån gammal skada som kommit fram igen :/ Kan knappt lyfta ett glas nu :o Maten snart klar, sen ska vi ev ut och träffa nån.

Julafton..

Detta fick jag i julklapp.


Älskling - Britney Spears giftset med bodylotion parfym och dusch kräm.
Sen en dusch/bubbelbad cream, som luktar vattenmelon. Massa gott!


Fick även en gosedjurs spermie av han! Så himla söt den är! Namngav han till Theodor ((a





Av hans mamma, pappa och lillebror fick jag 2 presentkort på Gina tricot och ur och penn. Balsam och hårinpackning från Aussie. Luktar jätte gott och är massa bra för mitt hår. 



Hon på Kicks sa att det var både schampoo och balsam.. Så fick fel, men ska åka och köpa ett schampoo i veckan :) Bra personal.

Hans morfar - Lindth choklad.



Tyckte det var lite kul att han inte visste vad jag hette, så istället för att ta reda på det, skrev han "God jul Pelles tjej önskar morfar" Haha..

Sen av hans mormor fick jag ett par stickade sockor som hon gjort.
Av hans Store bror och hans tjej fick jag ett par härliga tumme vantar, jätte mysiga! :)

Av mamma och övrig släkt fick jag pengar och ett till presentkort på Gina. Får s om det väntar något mer när man kommit hem :o Men är i alla fall sjukt nöjd med denna jul! :D

Glitter och juligt

Kul att man ligger här och är typ massa sjuk.. :( Och Pelle ligger bredvid och spelar, hans pappa ligger och snarkar ute i köket, hans bror och hans tjej ligger och pratar inne hos sig och hans mamma och andra bror tror jag har gått och lagt sig. Var så tyst inne hos dom x) Vi ska la också snart gå och sova! 

Det enda man ser övverallt på internet är folk som skriver "God jul!" så  ska väl inte va sämre jag heller! Så god jul på er alla där ute! Hoppas ni får en bra jul, för det ska då i alla fall jag försöka att få!



Upptäckte i morse att jag hade glömt min kamm hemma! Vilket jag sa åt mig själv att inte göra! Alltid är det något man glömmer. Så vi åkte ner till Dollar och köpte en ny. Passa även på att köpa denna Etui.



Ganska så helt onödig, men kunde inte bara låta bli! Marilyn var ju så sjukt snygg! Pelle köpte en till mamma också, han tycker att hon ska ha sina cigg i den. Men tror inte hon kommer använda den, men han tycker hon ska ha den ändå!

När vi satt och åt middag så satt jag en bra stund och titta på denna cidern..



Satt och fundera varför i hela friden texten "Winter" var upp och ner. Så fråga jag Pelle, då sa han att jag skulle vända flaskan upp och ner och vrida lite på den, så trillar det ner massa glitter från botten 8'D Blev så himlans faschinerad! Tyckte den var så fin! :D Ville nästan inte öppna den! 





Massa fint, blev som en snöglob fast det var en i en flaska vars innehåll faktiskt går att dricka! :))




Nurreland

Sitter just nu i sängen hemma hos Pelles föräldrar i Kramfors! Rätt så pigg ändå med tanke på att vi bara fick 4 timmars sömn i natt. Sen sitta och dega på tåget i några timmar, sen yttligare nån timme med buss tills man kommer fram! Men ganska så snart när vi hade kommit hit gick vi båda och la oss en stund. :) Kom nyss hem, har varit och sladd snurrat i sstan lite och varit in en sväng på Hemköp. Ska snart gosa ner oss med en film och något gott! :))

Lägg ner!

Som många antagligen lagt märke till så har Blondinbella gått upp i vikt. Och jätte många klankar ner på henne för de. Finns även många som tycker hon är fin som hon är. Blir bara så irriterad på folket som ska va så onödiga och skriva massa kränkande kommentarer om hennes kropp! Hon är nöjd som hon är. Varför kan inte alla nöja sig med det? Personligen tycker jag att hon är  jätte vacker! Och man kan inte se ut som en 15 åring hela livet! Man åldras, vare sig man vill eller inte. Visst, man måste tycka om alla eller tycka alla ser bra ut, men man behöver inte sitta och trycka ner folk för det! 

Några få av många kommentarer..



Efter detta som Kissie skrev på sin blogg, fick hon massa på hopp utav läsarna.










Tokig klänning

Har ju tjatat en del om klännigen som jag beställde. 

Var och hämta ut den i torsdags, gick hem och rpova den. Blev sjukt besviken..! Tyckte den var så ful på.. Besviken som jag var hängde jag upp den! 

Idag tog jag fram och titta på den, och tyckte inte alls att den såg ut som när jag hade tagit på mig den..?
Springer ut till mamma med den och frågar om hon också tyckte så.

Hann inte få ngot svar innan jag sprang in och drog på mig den igen.. 

Och tydligen visa det sig att jag hade dragit på mig den fel! Herregud så tokigt! Det är ju en draperad klänning och jag hade fått bak-draperingen där fram så allt såg bara fel ut! Men tja, nu sitter den som jutet! Massa fin! :'D ♥



Tankar som kommer upp

På Torsdag morgon åker jag och Pelle hem till hans familj i Norrland. Visst det jätte kul att va där i drygt 2 veckor. Nackdelen är att jag offtast somnar till teven eller en film. Och vi kommer inte ha nån tv i rummet vi ska sova i! Hemskt! Kommer få jätte problem med att somna! Sen att Pelle alltid somnar så fort han lägger sig ner i en säng, sen att han snarkar >.< Det måste nog va det värsta! HATAR när nån snarkar! Usch! Sover med hörselskydd när ja är med han. Och att jag har problem med sömnen annars gör ju inte saken bättre.. Mer som är dåligt är att han kommer ta med sin laptop som är jätte dålig! Ända den duger till är att titta på film på! Så kommer säkert inte få upp nå inlägg här heller fören jag kommer hem! Den 4 Januari. Om inte nån dag efter.. 



I sommras när jag var fär uppe i över en månad så gick det bra eftersom Pelle fortfarande bodde hemma, och hade allt där.. Får försöka klara mig utan mitt kära rum ♥ Här jag trivs bäst. Har ju i alla fall en mysig Pelle att gosa med ♥



Idag!

Mamma kom till mig runt halv 1 och väckte mig tidigare idag.. Och den mesta delen av dagen har jag bara 





Och lagat mat.. Var vegeterian idag också! Gjorde pommes frites, lövbiff, vitlökssmör och en stor sallad. Och eftersom jag inte tycker om nötkött så åt ja utan det :d Tycker ändå att  det är väldigt gott och bara ha pommes och sallad! :)

Har för övrigt tagit mig igenom första säsongen utav Prison Break! :DDD 



Resultatet

Kom nyss hem efter en väldigt kul kväll med alla ♥ Är jätte mätt fortfarande efter maten och go fikat! Släkten är verkligen välkommande och mysig. Är rätt så trött nu med, ska nog snart sova! Brukar låta så i alla fall sen så är man vaken myckte längre ändå.. Vårat gåvo -bröd uppskattades väldigt mycket! Tycker personligen att  det var väldigt gott! Såg ut så här när det var gräddat och klart.





Det kanske inte var det snyggaste.. Men skyller på att vi knappt hade tid och fick stressa när vi gjorde den, sen så var det första gången också! Och för er som inte ser så är det en skog det ska föreställa, som e utformat med pepparkaks formar. 
Så, nu slipper ni undra!
Det är mycket godare än det ser ut! Jätte saftigt och gott :DDD Och jag som inte brukar tycka om hembakt.. Men attans så god den var, spara en liten bit och la in i frysen till sedan! :D

Bröööööd

Morgonen börjas med att baka bröd! 



Just nu står den och jäser.. Den ska bli massa stooooor! O.o
Nej men lite i alla fall! Ska bort lite senare ikväll. En del i min släkt vi firar alltid "lilla julafton" helgen innan jul. För att på jul så är inte vi alla tillsammans så vi gör flera gånger :DD Sen så kommer inte jag träffa nån utav dom på jul heller, åker ju upp med Pelle till hans familj och firar jul, nyår och födelsedag i 2 veckor! :D Men det blir nog jätte bra det. :))

Ur gulliga





Var ju så duktig att jag lyckadess somna några timmar tidigare.. Så nu är Angelika massa pigg! Jag som skulle upp tidigare i morgon >.<

Nya bilder

5 färska bilder.


Post

Detta brev trilla ner i brevinkastet idag. 



Va och beställde ett nytt nr för nån dag sedan, ska antagligen byta. Inte riktigt säker än..

Lunch

Sitter och tittar på Pb, har nyss ätit en underbar lunch! Avocado sallad med citron olja och makrill. :) Brukar faktiskt inte äta lunch.. Händer max 2 gånger i veckan. Dom gånger jag är på praktik, annars brukar det bli brunch. 



Bästa serien!


Så blev det.

Resultatet utav nagellacket "Merry red" blev så här. Massa juligt och rött.





Oh ja, det blev suddigt! Kameran ville inte idag.

Länkbyte!

kör ett länkbyte mellan mig och Wilma som hon då heter! :))
Kika in och kolla, kanske just DU gillar den!
Förövrigt är hon jätte söt och snäll! :D 


Så.. Vad väntar ni på?!

Timeline

Rekomenderar verkligen att ha timeline på Facebook! Tycker personligen att det blir snyggare och smidigare.

Kan tex se ut så här..



Det blir vad du gör det till.

Mail

Läste igenom mina mail då jag hittade leveransbesked från Halens!



Snart är min klänning här hos mig! :DDDDDDDDDDD

Post

När jag står i hallen och ska packa upp lite saker ur väskan.. Trillar denna den i brev inkastet.





Pelles födelsedags present har kommit! :D Är väldigt nöjd med vad jag beställt åt han! Men tyvärr får han vänta till den 2 Januari innan han får veta vad det är! :))

Hemma

Nu är man hemma igen efter en mys helg hos älskling! Är verkligen jätte trött nu, ska nog ta och sova en stund snart. Har även varit rätt fint väder :) Men kallt.. Vi gick upp rätt tidigt i lördags och gjorde oss iordning för en dag på stan. Tog bussen till Erikslund först, Pelle fick inte tag i det han skulle så jag gick in och tittade på Arken zoo, hittade godis åt kaninen. Han blev överlycklig nu när ja kom hem! :'D Har aldrig åkt i en sån full buss som vi gjorde dit! :o Sen tog vi bussen tillbaka till stan gick runt och handla lite, och tog en fika på favorit stället Chicco! 

Kom hem med detta.



Dove tvål som lukta underbart gott! (Ända tvålen som jag inte blir torr utav dessutom.) 20:- H&M
Ett fint rött juligt nagellack med lite glitter i (som är mycket finare irl, som inte ville bli fin på bild!) 69:- H&M

Halsband och örhänge. Ur & Penn, minns inte vad det gick på ^^ (Donera även några kronor åt barncancer fonden, då hon i kassan fråga om jag kunde tänka mig göra det.)

Sen köpte jag en katt/kanin godis leksak för 10 :- På ICA! :D Tyckte jag gjorde ett kap då leksaken kosta 40 kr på Arken! Haha..

Men är nöjd med helgen! :) Absolut! :)))

Bra humör!

Har nästan inte sovit något alls inatt! Men började morgonen med att bli väkt kl 7 av eeeeelskling! Skulle egentligen upp 8 men det gör inget! Titta på Vakna med the voice, Alltid bra och börja med! Och nu sitter jag och dunkar musik! Ska med morsan och handla.. Vilket jag aldrig annars gör. Har ändå inget bättre för mig så att. Sen ska jag städa klart mitt rum och packa, för i helgen ska jag åka till Pelle! :D <3 Längtar! 



.

ℒℴvℯ yℴu ♥ !


Över trött

Har varit vaken i en timme nu, är så himla trött än! Ser nästan inte vad jag skriver får anstränga mig för att se. Ingen lust att gå till praktiken idag >.< Kommer ligga på golvet som en liten död sill! Ska kliva upp ur sängen och försöka få mig något och äta. Och kaninen är jätte ivrig av sig. Han vet att när jag vaknat på morgonen så får han alltid lite pellets, så han sitter och skakar i bur gallret nu. Bäst jag skyndar mig då!





Idag

Har inte gjort något speciellt idag. Har hållt på och rensa ur pappas flytt lådor på skit som jag vill ha kvar, retsen får han tillbaka om han vill. :D Har också tömt mitt rum på drygt 12 flytt lådor, rätt skönt! Bara 6 st kvar.

Man vet aldrig vad man kan hitta i alla dessa lådor..! :o Kanske en mini mig?



Mitt namn

Satt och läste lite  om mitt namn, såklart står det massor, men lite kort så blev det så här!




Yey!


Ritade bilder



Lite bilder som jag har ritat på datorn på olika kändisar, bloggare och folk som velat ha en bild på sig själva! :))

En vit morgon

Vakna ovanligt titdigt idag:o Och ännu tidigare i morse så hoppa båda jag och kaninen högt.. Man ligger och halv sover så blir man väckt utav ett jätte högt rivande ljud! Folk somskrapar bort massa is ifrån bilen! Inte kul att bli skrämd väckt! Så efter ett tag kom mamma in och tyckte jag skulle komma upp, och för ovanlighetens skull somnade jag inte om! Det första jag alltid gör när jag vaknat är att sätta på mig en t-shirt och dra upp rullgardinen. Och såklart är det första man ser

Men det ska vara en vit jul också :)

Himla gott

När jag inte vet vad vi ska äta här hemma så brukar jag alltid sitta och leta recept på nätet. Idag gjorde jag det, hitta ett recept (recept och recept stod typ inget!) på krämig tacokyckling. Aldrig ätit det förut, bara något liknande i smak i skolan nån gång för flera år sedan, vet inte om det finns kvar har ju inte ätit i nån skola matsal på över 2 år :)Men i alla fall så gjorde jag den och den var massa god! Lätt att jag ska göra den fler gånger! 

Det innehåller i princip bara

  • Kycklingfileè
  • Cream fraiche
  • Chilisås
  • Och tacomix
Ska egentligen vara vatten med också men brukar alltid ta grädde och mjölk, eftersom jag tycker det blir godare smak då! Och allt är efter behag beroende på hur mycke sås man vill ha och hur många det ska räcka till osv. Sen kan man ju improvisera och ha i mer kryddor osv :)) Jag valde att ha tagliatelle till, men det är ju en smak sak för var och en :) 



Ska Ta och vila i en kvart nu sen ska jag ta och göra mig en 

Och titta på Värsta pojkväns akademin. :)

Smoothie

Mamma satt och halv tittade på Super size VS Super skinny, så kom hon in till mig och sa att hon tyckte jag som ha svårt att äta på morgonen skulle börja smoothie till frukost istället. För då harman fått sin energie som man behöver tills man ska äta lunch. :D Tyckte det lät bra, är ju gott också så att! :) Värt att testa om det är bättre :)



Hemma

Kom hem från praktiken för 1½h sedan! Har ätit och så kom pappa förbi, tror han e kvar än. :o Men nu ska jag ta en powrenap! 

Så här kan jag se ut när jag jobbar? På ett ungefär i alla fall.. fast kanske inte ritad egentligen då.. Haha..

Knas..

Kom tydligen inte in på bloggen igår som jag skulle.. Himla knasigt det! Har nyss plattat håret och ätit pannkakor till frukost! :D Massa gott! Pratar även med Pelle som ringde mig just. Och ska snart gå till praktiken Är faktiskt rätt fint väder här idag, solen skiner inte en gnutta snö ute, bara lite frost på biltaken! :D 



Mina ögon kräks

Kom nyss ut ur en himla varm och skön dusch! Blev ovanligt sent idag, brukar alltid gå in runt 4 när jag ska tvätta håret. Kom lite saker i vägen x) Plocka ur en flyttlåda, ställde mig och gjorde pankakor och titta på Waterwörld. Apropå det så hitta jag en lapp på rums bordet där det stod "Mina ögon kräks" som mamma hade gått och skrivit ner efter hon såg detta på tv för nån vecka sedan. Här är klippet. Måns och han den andra Vad han nu heter som sitter och kommenterar allt deltagarna gör säger det där i slutet av klippet.. I think.. :D (Varning för starka naken chockar för känsliga tittare!)



Mamma tyckte det var så kul att det var värt att komma ihåg, därför hon skrev ner det. Haha...

Vi har också precis beställt älsklings födelsedags present! Hade gärna visat vad det är, men eftersom han läser min blogg så äe inte det så bra!

Ego boost

Har kollat igenom datorn lite på både gamla och nya bilder. Har såklart inte tttat på alla, Skulle ju ta flera dagar att gå genom alla tusentals bider!!! Så gjorde lite collage med bilder på mig från någraår tillbaka fram tills nu. Lets see..


Blandat från 2007


Blandat från 2008


Blandat från 2009


Blandat från 2010


2011- Senaste 6 månaderna.

Tja, så kan det se ut. Lite skillnad är det ju, men inte överdrivet mycket. Är ju inte så mycket för att klippa och färga håret så mycket osv. Haha..

Håller just nu på och tittar på Reaper, ska snart sova. Så ska stäga av datorn nu och sakta somna in till tvens underbara ljud <3 Och hoppas på bättre sömn än i går! Godnatt.

Kexchoklad i ögat?

Åt kexchoklad nyss.. Fick smulor i ögat.. Fråga inte hur.. Såg i alla fall typ ut så här... 



FML!

9 månader med underbaraste!

Andra avent redan! Sjukt hur fort tiden går, Snart sitter jag och Pelle på tåget till Kramfors! Är även 9 månader sedan jag träffa min underbara för första gången :') Älskar dig! ♥



Bra på tv

Skulle egentligen gått och laggt mig för nån timme sedan, men fastnade framför tven. Haha.. Men ska försöka somna efter Reaper slutat!







Så godnattish!

Hot in here

Gud vad det är massa varmt här inne i mitt rum! Även fast jag sitter här nästan helt naken är det verkligen jääääätte varmt! Känns som solen steker på gär! Kommer få det svårt att sova.. Har inte element på eller så heller.. Visst tv:n och datorn skyndar ju på med värmen, men brukar inte vara så här varmt ändå! x'|


Los ojos de Julia





Mörka tider

Tycker det är sjukt hur fort det blir mörkt nu.. Hinner knappt vakna innan det börjar bli mörkt ute. :o



Pelles blogg!

Ni som läst min andra blogg har säkert sett att jag har en pojkvän! och han har börjat om på nytt i sin gamla blogg! :D  Så vill ni läsa om hans student liv och lite till så är det bara och klicka på bilden så kommer ni till Pelles blogg. :)



Första inlägget i nya bloggen!

Som jag skrev i förra blogggen så har jag bytt domän hit från bloggplatsen. Ville byta upp mig lite och prova på något nytt. Ser den konstig ut för er eller något tryck F5 så uppdateras sidan.



RSS 2.0