Dagens feta låtBaka en kaka


Även fast jag hatar att baka så bestämde jag mig för att baka en morotskaka. Då gjorde jag det! HÄHÄ. Detta var min första gång, och den blev super bra! :D Saftig och god. Massa bra till mig.American Pie

Jag och Pelle var på bio och såg American Pie - Reunion. Den var galet bra. Först när jag såg trailen verka den inte alls så bra. Men har alla dom andra filmerna och tycker dom är bra, så det var ett måste att gå och titta på den oavsett. :D Ett awesome avslut på sista biten! Beef and Bbq..Bra blodtryck!

Fick gå upp extra tidigt idag för att åka till Läkarstation för att kolla puls och blodtryck. Har ont i armen nu. Fick ta om lodtrycket flera gånger bara för att sköterskan inte kunde känna nån puls. Till sist fick han hämta en annan som inte heller kunde känna på en gång så fick ta blodtrycket typ 10 gånger om. Inte konstigt att armen värker. 

Ikväll kommer Pelle hit! :D Mys på hög nivå! Ny frisyr?

Är så sjukt sugen på att skaffa lugg! Har varit det i flera år, men inte haft modet och klippt av en bit utav mitt hår.. Tycker själv min hår typ inte skulle passa sig med lugg. Vågar jag riskera att det blir fult eller inte tro.. Visst det växer ut tillslut. MEN det tar ju sån tid för det att växa! 

Har i stort sätt haft samma frisyr sen jag kanske var 12 år eller något sånt. Så känner mig rätt sugen på nån förändring. Svårt och bestämma mig bara!

Men och andra sidan så passar jag bättre med det jag har nu! ((:

Handlat!

Jag mamma och brorsan tog en sväng för att handla lite vettiga saker. Men så kommer man hem med massa annat också.. Som vanligt.

Kom hem med:

Gräddkola smak som man blandar ut.

2 Popcorn "skålar".

Ett nytt flexibel koppel. Eftersom  ninisen tuggat av repet i den förra.

Ett litet kit som består utav eb kam och en borste samt 2 tugg morötter och en sax, till ninisen det också

En badrums halk-matta.

Festis - Alltid gott! :D

Och katten .. Är inte köpt! Han skulle bara vara med på kort tydligen! :)). 

Sen så var det annat som kom med hem också. Typ kompostgaller, också till kaninen och lite annat osv.

Sommarens planer.

Vad jag ska göra i sommar.! :D Vad jag vet just nu.. Sen så är det massa släkt som fyller år och ska vara med Pelle så mycket jag bara kan och bara ha det bäst!

Jag, mamma, bror och Pelle ska ta en liten tripp ner till Järfälla - Barkarby och bara handla handla handla handla! 


Sen ska jag och Pelle ta en lite längre tripp upp till Kramstaden i Norrland! :D Och på vägen stannar vi till i Säter för att se Björn Rosenström spela! :D Kärlek till hans musik! ♥ 


Nu ska jag gå och TaMittMåsteKvällsBad.


4 senaste ritade.
Är med och tävlar.

Är med i en tävling på Facebook som ni hittar HÄR. Den går ut på att designa en sko och få gillningar på den. Rätt simpelt! :'D 

Så ni som ser detta får väldigt gärna gå in och gilla både min och Pelles sko! :) 

Min sko hittar ni HÄR.

Och Pelles HÄR.

OBservera att man vinner ett presentkort, som enbart går att använda på Footish i Uppsala!!!


Eller nej, det blir för knasigt om jsg ska ge alla en varsin pigelin! :o men ni kan gå in och gilla endå! :'D


Stygnen är borta!

Var och tog bort mina stygn i Enköping idag. Tog ca 2 timmar fast det egentligen bara skulle kunna tagit ca 10 min. Men nu är dom borta och jag kan röra mig mer fritt igen! :) Nu så ska såret hålla sig öppet så länge det kan. Så måste bada 2 gånger om dagen i 3 veckor. Får lov att göra det, så jag slipper mer sjukhus på ett bra tag! / Xoxo

Dagens låtRSS 2.0