Frukt, bär och en liten släng av kanin!

Igår kom mamma hem ifrån affären med masa frukt och lite bär! :D Super gott! Ställde mig och gjorde en stor skål fruktsallad och ett litet fat åt kaninen! :D Han älskar frukt och bär lika mycket som jag. Fruktsalladen bestog utav :
Vattenmelon
Vindruvor
Jordgubbar
Banan
Nektarin.
Bortskämd och kräsen som han är, äter han nästan ingen grönsak eller frukt med skal på, så självklart står jag och skalar av vindruvorna åt han. Haha..!

Roligt man kunde ha när man var liten.

Mcdonalds leksaker har jag nog allt för mycket av sen tidig ålder. Här om dagen hitta jag en som jag var väldigt förtjust i när jag var yngre. Den spelar nämligen musik! :D Visserligen är det bara en ref som spelas om och om igen ! Haha.. 

Låten som spelas på dosan!
 


Lite osäker på om det går att spela upp eller inte ;s Länk till låten

Film tips!

              


Tänkte tipsa om denna super bra film, Soul Surfer. Filmen är baserad på en verklig händelse om Bethany Hamilton som brinner för att surfa och även tävlar i det. Som vid 13 års ålder förlorade sin arm av en Tigerhaj. Trots att hon bara har en arm ger hon inte upp! Hon visar att nästintill är allt möjligt, man får göra det bästa utav situationen och inte bara ge upp och fullfölja sina drömmar så lyckas man till slut. 

Filmen har bra budskap och är i alla fall väldigt berörande för mig. Tycker absolut den är sevärd! :D


-FÖR ATT LÄSA MER INGÅENDE-

RSS 2.0